Overslaan naar content

Monteur Koudetechniek

Op locatie
 • Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.500 per maand

Functieomschrijving

Ga jij straks met je eigen bus en gereedschap op pad gaan om onderhoud te plegen aan koelinstallaties bij onze klanten? Wil jij graag onderdeel zijn van een hecht team waarin vakmanschap en plezier in het werk hand in hand gaan? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen in de koudetechniek? Welkom bij Witte!


Wat ga je doen als monteur koudetechniek?

Als monteur verzorg je het preventief onderhoud van de verschillende koelinstallaties.  Elke klus is anders, soms ben je een paar uur bij een klant, en soms een aantal dagen of weken. Vandaag zit je bij een tuinder, morgen bij de tandarts en overmorgen bij een groentesnijderij. Zo kun je een kijkje in de keuken nemen bij allerlei verschillende bedrijven. Naast het preventieve onderhoud voer je ook (f-gassen) keuringen uit. Zo zorg je ervoor dat de installaties bij de klant blijven voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Bij het onderhoud kom je ook in situaties waar je installaties moet repareren.  Zo verleen je ook een stukje service aan de klant. Zo nu en dan werk je ook samen met collega's aan het installeren van nieuwe installaties. Volop afwisseling dus!

Na een goede inwerkperiode waarin je door ervaren collega's wordt meegenomen kan je al snel zelfstandig op pad!


Wat heeft Witte Koeltechniek jou allemaal te bieden?

Ons hechte team bestaat uit 20 medewerkers. De meeste van hen werken al meer dan 10 jaar bij ons. Waarom? Vanwege de vrijheid, zelfstandigheid en open organisatiecultuur. Er wordt gezegd waar het op staat en managementlagen kennen we niet. Je krijgt alle vrijheid om de werkzaamheden op je eigen tempo en manier op te pakken. Ook functie breed mag en kan jij je overal in specialiseren bij ons. Het is maar net waar je interesse heengaat. Er wordt rekening met je gehouden, zowel zakelijk als privé. Alles is bij ons bespreekbaar, makkelijk en mogelijk. Ons team staat altijd voor elkaar klaar. Daarnaast bieden we ook:

 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen met de nieuwste technieken, inzichten en koudemiddelen;
 • Uiteraard krijg je een eigen service bus, een laptop, iPad en een mobiele telefoon.
 • Alle ruimte om mee te denken over oplossingen en innovatie;
 • Een breed klantenpakket en daardoor veel diversiteit;
 • Een salaris tussen de €2800,- en €3500,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Parttime of fulltime, dat maakt voor ons niet uit;
 • 25 vakantiedagen per jaar plus 13 ATV dagen;
 • Overuren? Spaar nog meer vrije dagen of laat deze uitbetalen;
 • Opleidingen of cursussen volgen? Dat vergoeden wij;
 • Na een halfjaar is een vast contract bespreekbaar.

Vereisten

Houd jij je hoofd koel als monteur koudetechniek?

Als monteur bij Witte Koeltechniek moet je verantwoordelijk om kunnen gaan met alle vrijheid die je bij ons krijgt. Na jouw inwerkperiode kun jij goed zelfstandig aan de slag. Daarnaast heb je een klantvriendelijke instelling en vind je het fijn om met mensen te werken. 

Naast jouw technische opleiding neem je al enige ervaring mee in de koudetechniek. Met jouw technisch inzicht zit het dus wel goed! Uiteraard kan je bij ons verder leren en specifieke koudetechnische opleidingen gaan volgen.


Wie zijn wij?

Witte Koeltechniek is bijna 80 jaar specialist in koudetechniek. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties die producten of een werkomgeving op de juiste temperatuur houden. Dit doen we voor een gevarieerde, steeds groter wordende groep klanten. Vooral actief in Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland, en internationaal. Volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewaren, technologie, veiligheid en regelgeving en met hart voor het milieu. Wij gebruiken steeds vaker milieuvriendelijke koudemiddelen zoals ammoniak en CO2, ontwerpen en bouwen installaties die efficiënt en energiezuinig zijn en geven extra aandacht aan isolatie en warmteterugwinning.


Meer info?

Wil je nog meer weten, neem dan contact op met Remco via 06-58861625 óf reageer op de solliciteer button. Meer informatie vind je op www.lekkerkoud.nl. Van harte welkom!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar