Skip to content

F-Gassen monteur

Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland€ 2.800 - € 3.500 per maand

Functieomschrijving

F-Gassen monteur

Zie jij jezelf al met je eigen bus en gereedschap op pad gaan, om onderhoud te plegen aan koelinstallaties bij onze klanten? Ook zonder diploma kun je bij ons starten en je droom als F-gassen monteur waarmaken!


Hoe ziet jouw dag eruit als F-Gassen monteur?

Als monteur F-Gassen onderhoud je installaties in de koeltechniek. Tijdens jouw inwerkperiode bouw je hele installaties samen met jouw collega’s, zodat je een goed beeld krijgt hoe de techniek in elkaar steekt. Elke klus is anders, soms ben je een paar uur bij een klant, en soms een aantal dagen of weken. Vandaag zit je bij een tuinder, morgen bij de tandarts en overmorgen bij een groentesnijderij. Zo kun je een kijkje in de keuken nemen bij allerlei verschillende bedrijven. Na het bouwen ga je op den duur ook F-gassen keuringen uitvoeren. De installaties moet onderhouden worden en wanneer een installatie lekt, moet deze gerepareerd worden. Zo verleen je ook een stukje service aan de klant. Uiteindelijk ga je zelfstandig te werk en krijg je natuurlijk jouw eigen gereedschap en bus, zodat je lekker je eigen ding kunt doen.


Wat heeft Witte Koeltechniek jou allemaal te bieden?

Ons hechte team bestaat uit 20 medewerkers. De meeste van hen werken al meer dan 10 jaar bij ons. Waarom? Vanwege de vrijheid, zelfstandigheid en open organisatiecultuur. Er wordt gezegd waar het op staat en managementlagen kennen we niet. Je krijgt alle vrijheid om de werkzaamheden op je eigen tempo en manier op te pakken. Ook functie breed mag en kan jij je overal in specialiseren bij ons. Het is maar net waar je interesse heengaat. Er wordt rekening met je gehouden, zowel zakelijk als privé. Alles is bij ons bespreekbaar, makkelijk en mogelijk. Ons team staat altijd voor elkaar klaar. Daarnaast bieden we ook:

  • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen met de nieuwste technieken, inzichten en koudemiddelen;
  • Uiteraard krijg je een eigen service bus, een laptop, iPad en een mobiele telefoon.
  • Alle ruimte om mee te denken over oplossingen en innovatie;
  • Een breed klantenpakket en daardoor veel diversiteit;
  • Een salaris tussen de €2800,- en €3500,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Parttime of fulltime, dat maakt voor ons niet uit;
  • 25 vakantiedagen per jaar plus 13 ATV dagen;
  • Overuren? Spaar nog meer vrije dagen of laat deze uitbetalen;
  • Opleidingen of cursussen volgen? Dat vergoeden wij;
  • Na een halfjaar is een vast contract bespreekbaar.

Vereisten

Houd jij je hoofd koel als Koelmonteur F-Gassen?

Als F-Gassen monteur bij Witte Koeltechniek moet je verantwoordelijk om kunnen gaan met alle vrijheid die je bij ons krijgt. Na jouw inwerkperiode kun jij goed zelfstandig aan de slag. Daarnaast heb je een klantvriendelijke instelling en vind je het fijn om met mensen te werken. Via ons kun je de opleiding tot koelmonteur volgen en/of je F-gassen diploma behalen tijdens je inwerkperiode. Technisch inzicht, motivatie en affiniteit met techniek is onze enige vereiste als jij aan de slag wilt gaan bij ons als F-gassen monteur!


Wie zijn wij?

Witte Koeltechniek is bijna 80 jaar specialist in koudetechniek. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties die producten of een werkomgeving op de juiste temperatuur houden. Dit doen we voor een gevarieerde, steeds groter wordende groep klanten. Vooral actief in Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland, en internationaal. Volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewaren, technologie, veiligheid en regelgeving en met hart voor het milieu. Wij gebruiken steeds vaker milieuvriendelijke koudemiddelen zoals ammoniak en CO2, ontwerpen en bouwen installaties die efficiënt en energiezuinig zijn en geven extra aandacht aan isolatie en warmteterugwinning.


Meer info?

Wil je nog meer weten, neem dan contact op met Willem Witte op 0226-318044 óf reageer op de solliciteer button. Meer informatie vind je op www.lekkerkoud.nl. Van harte welkom!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar