Overslaan naar content

Elektromonteur / Elektricien koeltechniek

Op locatie
 • Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 - € 3.800 per maand

Functieomschrijving

Elektromonteur bij Witte Koeltechniek

In alle vrijheid (zonder tekeningen) bedenken hoe jij de elektrische installaties bij onze klanten in de koeltechniek gaat bouwen. Van complete elektra van de hoofdstromen, tot netwerkdata tot de sturing van een installatie! Durf jij het aan?


Hoe ziet jouw dag eruit als Elektromonteur bij Witte Koeltechniek?

Als Elektromonteur ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van elektrawerkzaamheden aan onze (koel)technische installaties. Je bent van A tot Z betrokken bij de opstart van de installaties die onze koelmonteurs uitvoeren. Daarom werk je nauw samen met onze koel- en servicemonteurs. Je houd je bezig met het elektrisch aansluiten van koeltechnische installaties en het modificeren van besturingskasten. Ook kun je eenvoudig storingen aan elektrische apparatuur lokaliseren en zelfstandig oplossen. Je neemt op wat er allemaal gebeuren moet en kijkt wat je nodig hebt. Als alles is aangesloten begin je met testen. Na de test komen de servicemonteurs. Als die nog fouten tegenkomen, moeten die er nog uitgefilterd worden. Afhankelijk van de grootte van de klus, zit je gemiddeld drie tot vijf dagen bij dezelfde klant. In de utiliteitsbouw krijg je te maken met allerlei verschillende kasten en licht- en krachtinstallaties. De ene dag werk je aan een koelinstallatie, de andere dag werk je in een kantoor en de dag erop sta je in een café. Dat maakt het werken bij Witte als Elektromonteur zo divers!


Wat heeft Witte Koeltechniek jou allemaal te bieden?

Ons hechte team bestaat uit 20 medewerkers. De meeste van hen werken al meer dan 10 jaar bij ons. Waarom? Vanwege de vrijheid, zelfstandigheid en open organisatiecultuur. Er wordt gezegd waar het op staat en managementlagen kennen we niet. Er wordt rekening met je gehouden, zowel zakelijk als privé. Alles is bij ons bespreekbaar, makkelijk én mogelijk. Ons nuchtere team staat altijd voor elkaar klaar. Daarnaast bieden we ook:

 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen met de nieuwste technieken en inzichten;
 • Uiteraard krijg je een eigen bus, iPad en een mobiele telefoon.
 • Alle ruimte om mee te denken over oplossingen en innovatie;
 • Een breed klantenpakket en daardoor veel diversiteit;
 • Een salaris tussen de €2800,- en €3800,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Parttime of fulltime, dat maakt voor ons niet uit;
 • 25 vakantiedagen per jaar plus 13 ATV dagen;
 • Overuren? Spaar nog meer vrije dagen of laat deze uitbetalen;
 • Opleiding of cursussen volgen om certificaten te behalen? Dat vergoeden wij;
 • Na een halfjaar is een vast contract bespreekbaar.

Vereisten

Wat verwachten wij van onze Elektromonteur?

Als Elektromonteur bij Witte Koeltechniek heb je uiteraard een service- en klantgerichte houding. Ons team van elektriciens bestaat momenteel uit vier man. Na jouw inwerkperiode voer je de elektrische werkzaamheden zelfstandig uit, maar werk je wel vaak samen met andere collega’s bij de klant. Als Elektromonteur bij Witte Koeltechniek heb je nodig:

 • Mbo-niveau 2 of 3 in de richting van een elektrotechnische opleiding;
 • Een VCA is een pré, anders krijg je die van ons.


Bezit jij één of meerdere van bovenstaande kwaliteiten nog niet? Geen zorgen, we gaan alsnog graag met je in gesprek om te kijken of we jou dit kunnen leren.


Wie zijn wij?

Witte Koeltechniek is bijna 80 jaar specialist in koudetechniek. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties die producten of een werkomgeving op de juiste temperatuur houden. Dit doen we voor een gevarieerde, steeds groter wordende groep klanten. Vooral actief in Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland, en internationaal. Volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewaren, technologie, veiligheid en regelgeving en met hart voor het milieu. Wij gebruiken steeds vaker milieuvriendelijke koudemiddelen zoals ammoniak en CO2, ontwerpen en bouwen installaties die efficiënt en energiezuinig zijn en geven extra aandacht aan isolatie en warmteterugwinning.


Meer info?

Wil je nog meer weten, neem dan contact op met Remco via 06-58861625 óf reageer op de solliciteer button. Meer informatie vind je op www.lekkerkoud.nl. Van harte welkom!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar