Overslaan naar content

Aankomend Servicemonteur Koudetechniek

Op locatie
 • Noord-Scharwoude, Noord-Holland, Nederland

Functieomschrijving

Aankomend Servicemonteur Koudetechniek

Zie jij jezelf al op pad gaan met je eigen bus vol gereedschap, met altijd weer een verrassing wat de nieuwe dag je gaat brengen? En zou je jezelf met jouw elektrotechnische kennis graag (verder) willen ontwikkelen in de koudetechniek?


Hoe ziet jouw dag eruit als (Aankomend) Servicemonteur?

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van nieuwe installaties en het verhelpen van storingen aan bestaande installaties onder begeleiding. Installaties die variëren in grootte, sector en ontwerp en waarbij wordt gewerkt volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van koudetechniek. Jouw doel? Het probleem bij de klant weghalen en de klant met een glimlach achterlaten. Je lost storingen op, noteert digitaal, start installaties op, voert de bijbehorende onderhoudsbeurten uit en begeleid de bouw van koelinstallaties. Uiteindelijk pak je deze werkzaamheden zelfstandig op.


Wat heeft Witte Koeltechniek jou allemaal te bieden?

Ons hechte team bestaat uit 20 medewerkers. De meeste van hen werken al meer dan 10 jaar bij ons. Waarom? Vanwege de vrijheid, zelfstandigheid en open organisatiecultuur. Er wordt gezegd waar het op staat en managementlagen kennen we niet. Je krijgt alle vrijheid om de werkzaamheden op je eigen tempo en manier op te pakken. Er wordt rekening met je gehouden, zowel zakelijk als privé. Alles is bij ons bespreekbaar, makkelijk en mogelijk. Ons team staat altijd voor elkaar klaar. Daarnaast bieden we ook:

 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en ervaring op te doen met de nieuwste technieken, inzichten en koudemiddelen;
 • Uiteraard krijg je een eigen service bus, een laptop, iPad en een mobiele telefoon.
 • Alle ruimte om mee te denken over oplossingen en innovatie;
 • Een salaris tussen de €2500,- en €3500,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Parttime of fulltime, dat maakt voor ons niet uit;
 • 25 vakantiedagen per jaar plus 13 ATV dagen;
 • Overuren? Spaar nog meer vrije dagen of laat deze uitbetalen;
 • Opleiding of cursus volgen om certificaten te behalen? Dat vergoeden wij;
 • Na een halfjaar is een vast contract bespreekbaar.

Vereisten

Houd jij je hoofd koel als Servicemonteur?

Als Servicemonteur bij Witte Koeltechniek moet je wel verantwoordelijk om kunnen gaan met alle vrijheid die je bij ons krijgt en kunnen ad hoc storingen je dag soms best chaotisch maken. Dit zie jij gelukkig alleen maar als een leuke uitdaging. Ons team staat voor je klaar en je kunt met elkaar sparren, maar je voert jouw functie na inwerkperiode zelfstandig uit. Natuurlijk houdt onze planner er rekening mee dat je op tijd thuis bent, maar je hebt bij ons geen “7 tot 4 mentaliteit”. Daarnaast heb je een klantvriendelijke instelling en vind je het fijn om met mensen te werken. Verder heb je als Servicemonteur bij ons nodig:

 • Een afgeronde mbo-opleiding, eventueel al aangevuld met koeltechnische certificaten;
 • Eventueel een F-gassen diploma en een VCA is een pré;

Bezit jij één of meerdere van bovenstaande kwaliteiten nog niet? Geen zorgen, we gaan alsnog graag met je in gesprek om te kijken of we jou dit kunnen leren.


Wie zijn wij?

Witte Koeltechniek is bijna 80 jaar specialist in koudetechniek. Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden installaties die producten of een werkomgeving op de juiste temperatuur houden. Dit doen we voor een gevarieerde, steeds groter wordende groep klanten. Vooral actief in Noord-Holland, maar ook in de rest van Nederland, en internationaal. Volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van bewaren, technologie, veiligheid en regelgeving en met hart voor het milieu. Wij gebruiken steeds vaker milieuvriendelijke koudemiddelen zoals ammoniak en CO2, ontwerpen en bouwen installaties die efficiënt en energiezuinig zijn en geven extra aandacht aan isolatie en warmteterugwinning.


Meer info?

Wil je nog meer weten, neem dan contact op met Remco via 06-58861625 óf reageer op de solliciteer button. Meer informatie vind je op www.lekkerkoud.nl. Van harte welkom!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar